Prima pagină    Harta site-ului    Linia ferbinte    Contacte    Versiunea old

       


Prima pagină  »  Comunicate de presă
Comunicate de presă
A fost desemnat Directorul Instituției Publice ”Serviciul Național de Management al Frecvențelor Radio și Securității Cibernetice”
Publicat: 25.04.2018   

          Domnul Andrei Gavrisi a fost desemnat în funcția de Director al IP ”SNMFRSC” prin Ordinul  Ministerului Economiei și Infrastructurii, nr. 116-p din 19 aprilie 2018.  A.Gavrisi activează în cadrul Instituției din anul 2005, ocupînd  funcțiile de inginer, ulterior fiind Șef al Secției management tehnic al spectrului de frecvențe radio și relații externe  și Director interimar al CNFR (SNMFRSC). D-nul Andrei Gavrisi  este Membru al Consiliului de experți a Comisiei de Stat pentru Frecvențe Radio și Membru al grupurilor de lucru ale CEPT, activitate care îi permite să  promoveze la nivel internațional interesele țării în domeniul telecomunicațiilor.

          Fiind parte a colectivului instituției de mai bine de 10 ani, soluționînd probleme de ordin administrativ, elaborînd metodologii și principii de funcționare în domeniul gestionării tehnice a spectrului frecvențe radio, familiarizat cu cele mai noi tehnologii din domeniu și continuînd cele mai bune practici de dezvoltare, implementate de fosta conducere, d-nul Gavrisi, fiind desemnat Director al SNMFRSC, își continuă, de fapt, activitatea şi este în măsură să demonstreze un puternic potențial de dezvoltare al  instituției pe care o reprezintă.

          Amintim că IP ”Serviciul Național de Management al Frecvențelor Radio și Securității Ciubernetice (SNMFRSC), a fost constituită prin Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 100 din 24 februarie 2017.

          Astfel, IP ”SNMFRSC” este succesoarea de drept a ÎS ”Centrul Național pentru Frecvențe Radio” (CNFR), fondată în anul 1993. Această reorganizare nu a schimbat, pe fond, instituția, care a moștenit cele mai înalte standarde profesionale și de calitate, un colectiv format din  ingineri, tehnicieni, experţi- profesioniști cu o vastă experiență și performanțe notabile în domeniul  radiocomunicațiilor.
Comunicate de presă

Publicat: 27.04.2018   
În ultima perioadă de timp au devenit tot mai frecvente cazurile de utilizare ilegală a radiotelefoanelor fixe standard DECT 6.0. nord-american. Citeşte mai mult...


© 2020 Serviciul Național de Management al Frecvențelor Radio   |   Site elaborat de MoldData
PAGINA ÎN SUS